Privat- eller folkeskole??

I årevis har forældre og lærere klaget over der var for mange børn i klasserne i folkeskolerne. Alligevel er nogle ved at kvæles over at nogle forældre vælger privatskoler til deres børn.

Forældre der vælger privatskole vælger jo netop at gøre noget ved det, samt betale hvad det koster, i stedet for at brokke sig over for mange børn i klasserne. Det er så nemt at brokke sig, men det kræver noget at gøre noget ved det i stedet for.

Jo flere privatskole der er, jo færre børn i folkeskolerne, så det burde folkeskoleelevers forældre jo egentlig bakke op om, for så vil der jo blive færre børn i deres børns klasser, og mere tid til den enkelte, så det er jo en win win.

Og jeg ved ikke hvorfor folk tror der går penge væk fra folkeskolerne ved at nogle vælger privatskole…. forældre til privatskolebørn betaler da også til folkeskolerne gennem skatten, plus de betaler til den privatskole de har valgt… så hvorfor har folk så ondt syd for halebenet???

Og – hvorfor mon SÅ mange folkeskolelærere vælger privatskoler til deres børn?
Det har jo nok en årsag.

De der vælger privatskole til deres børn tror tænker og føler IKKE at deres børn ER mere end andre – de ønsker bare noget bedre for deres børn, og gør noget aktivt i stedet for at brokke sig over omstændighederne som de er.

Tænk lige lidt over det inden i brokker jer så meget.