En mor

Forfatter: Ukendt

Når en mor siger, at hun er træt, er det alt, hvad hun mente!
Hun sagde ikke, at hun ville droppe sin søn og glemme, at han eller hun eksisterer.

Når en mor siger, at hun ville have noget tid alene, bare hende, det er alt, hvad hun mente!
Hun sagde ikke, at hun er ked af at være mor, og at moderskabet var en fejl i hendes liv.

Når en mor siger, at hun har brug for hjælp til at få tingene gjort, er det præcis, hvad hun mente!Hun siger ikke, at hun ikke er i stand til det.

Når en mor laver nudler til aftensmad, betyder det ikke, at hun laver nudler hver dag i ugen, og at hendes søn / datter er et barn, der ikke kender grøntsager og kød.

Når man ankommer til en mor og står over for disorganisation, betyder det ikke, at huset hver dag er uorganiseret.

Når en mor siger, at hun ville elske at gå ud med sine venner, det er alt, hvad hun mente! Hun vil ikke tilbage til at være ′′ single / ikke mor ′′ og som om hun ikke havde noget ansvar.

Når en mor siger, at hun er bekymret og bange, det var det, hun mente! Hun sagde ikke, at hun ville falde, og meget mindre er hun en kujon.

Når man lytter til en mor, der skriger, betyder det ikke, at hun bare skriger, sandsynligvis har hun talt 300 gange med normal stemmetone.Når man ser en nervøs mor, på kanten af galskab, betyder det ikke hver dag, at hun er i den situation.

Der er en hel sammenhæng, en hel situation.

Opfind ikke usandheder for at dømme nogen, og slet ikke en kvinde, der hver dag, til enhver tid, opgiver sit eget liv for at leve livet af et andet væsen, som hun ved er meget vigtigere end hende.

I verden er der intet menneske, der kan give op og donere så meget som en mor!

Og de fortjener en masse forståelse og færre prøvelser. ✍️?

Kredit: ukendt